Menu

Onze Intermodule® trappen van glasvezel versterk kunststof vormen een duurzaam alternatief voor het conventionele staal. Glasvezel versterkt kunststof (GVK) combineert belangrijke voordelen, wat het een uitstekende keuze maakt voor een breed scala aan toepassingen. GVK is volledig corrosievrij en weersbestendig. De technische levensduur van glasvezel versterk kunststof is veel langer dan traditionele materialen zoals staal. De productie van GVK genereert slechts een lage CO2 uitstoot en is milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld beton. GVK is 70% lichter dan staal, maar indrukwekkend genoeg ook sterker. Het is slipbestendig, niet elektrisch geleidend, brandvertragend en vereist geen onderhoud.

Voordelen GVK trappen

Corrosiebestendig
Duurzaam
Lichtgewicht
Brandvertragend
Niet elektrisch geleidend
Antislip
Onderhoudsvrij

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

De Intermodule® trappen zijn opgebouwd uit hoogwaardige componenten. De trap zelf is opgebouwd uit zware U203 gepultrudeerde profielen en is 883 mm breed en 38 mm dikke ISO-FR Safesteps trapvormen. De Safesteps worden aan de trapbalken gemonteerd door een RVS (GVK als alternatief) steunset met U-clips.

 

Bij de ontwikkeling van dit concept is extra aandacht besteed aan de veiligheid en kwaliteit. De goed zichtbare gele leuningen zijn gemaakt van vierkante buispalen van 50×50 mm, ronde buis knierail en ergonomische leuning.

 

De gestandaardiseerde verhoging van de trap bedraagt ​​4 meter bij een traphoek van 45°. Hogere verhogingen zijn beschikbaar op maat. De trap eindigt met een traptrede ter hoogte van de roostervloer, waardoor u deze eenvoudig kunt betreden. De trap heeft een standaardbreedte van 833 mm. Voor andere maten kunt u contact opnemen met Fiberstruct.

Normeringen

Normeringen

De Intermodule® GVK trappen van Fiberstruct worden vervaardigd uit isoftaal polyester (ISO-FR) profielen, traptreden en leuningwerk. Dit voldoet aan de EN-ISO 14122-3&4 normering.

RAL kleuren

RAL kleuren

Traptreden zijn leverbaar in iedere gewenste RAL kleur.

Levering

Levering

Kunststof trappen worden pre-geassembleerd aangeleverd om u totaal te ontzorgen. Naast de kant-en-klare aanlevering kunnen we ook de installatie van de trappenconstructie uit handen nemen.

Meer over installatie

Maatwerk

Maatwerk

Wilt u voor uw toepassing afwijkende afmetingen, een andere kleurstelling of overig maatwerk? Met onze in-house productie is Fiberstruct erg flexibel in de realisatie van klantspecifiek maatwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer over custom-made

Downloads

Downloads

Voor meer informatie over onze glasvezel versterkt kunststof trapconstructies verwijzen we naar onderstaande downloads. Het bestand met betrekking tot de afmetingen gaat uit van de standaard specificaties. Voor afwijkende wensen raden wij aan contact met ons op te nemen.

 

Let op: Voor het openen van het 3D-model is een Adobe plugin vereist. Open het bestand in Adobe Acrobat reader.

3D render grp stairs - gvk trappen
shape

Neem contact op met Fiberstruct

Neem contact op met Fiberstruct

Bart Dollenkamp
Bart Dollenkamp
Accountmanager
shape

Neem contact op met Fiberstruct

Neem contact op met Fiberstruct

+31 115 644550 sales@fiberstruct.com

Stel direct je vraag

Stel direct je vraag

Fout: Contact formulier niet gevonden.

GVK totaaloplossingen:   Ontwerp  |  Fabricage  |  Installatie

Member of Syndus Group