Menu

Naast het leveren van roosters, kunnen wij ook engineering en statische berekeningen verzorgen om de juiste keuze van roosters voor elke situatie te garanderen, rekening houdend met de belastingen en (stalen) tekeningen. We optimaliseren ook de lay-out van de roosters met behulp van 2D- en 3D-engineering software. Zo minimaliseren we snijverlies en waarborgen we de beste bevestigingsmethode. Door de roosters te engineeren en te markeren, besparen we kosten door de installatietijd te verkorten.

 

Kies voor onze engineeringdiensten voor:

  • Op maat gemaakte roosteroplossingen met nauwkeurige statische berekeningen
  • Efficiënte lay-out optimalisatie in zowel 2D als 3D
  • Verminderd snijverlies en veilige bevestigingsmethoden
  • Lagere installatietijd en kostenbesparingen

 

Met onze engineering expertise kunt u erop vertrouwen dat uw GRP roosterinstallaties duurzaam, efficiënt en kosteneffectief zullen zijn.

CNC machine Fiberstruct

Custom made

Custom made

Fiberstruct heeft zich gespecialiseerd in roosters op maat. Met geavanceerde CNC-machines zijn we in staat om met uiterste precisie te snijden voor roosters in iedere configuratie.

 

Met behulp van diverse tekenprogramma’s zijn onze engineers in staat u gedetailleerd inzicht te verschaffen in het mogelijke eindresultaat middels een duidelijke tekening en uitleg.

Meer over maatwerk
header-custom-made-fiberstruct

2D en 3D software

2D en 3D software

Om ervoor te zorgen dat ons werk nauwkeurig en efficiënt is, gebruiken we 2D- en 3D-ontwerpsoftware. We kunnen onze ontwerpen direct integreren in de plannen van de klant. Wanneer klanten ons STEP-bestanden sturen, voegen we onze ontwerpen toe aan hun projectmodel. Dit helpt ons potentiële problemen vroegtijdig te vinden en op te lossen.

Meer over onze software
header-statische-berekeningen-fiberstruct2

Statische berekeningen

Statische berekeningen

Door deze gedetailleerde statische berekeningen te verstrekken, zorgen we ervoor dat uw GRP roosters niet alleen geschikt zijn voor het doel, maar ook voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen. Deze aanpak helpt potentiële problemen te voorkomen en verhoogt de levensduur van de roosters.

Lees meer
Bordes met glasvezelversterkte kunststof looproosters

Pre-assemblage

Pre-assemblage

Fiberstruct heeft als missie u volledig te ontzorgen! In overleg kunnen wij het door u bestelde kunststof reeds voorgemonteerd en in werkbare modules op uw locatie leveren.

Dit betreft onder andere GVK leuning systemen, GVK (kooi) ladders, GVK trappen, GVK overstap bordessen en GVK looppaden. Andere constructies zijn natuurlijk denkbaar en worden klantspecifiek ontworpen en gesegmenteerd.

shape

Neem contact op voor meer informatie!

Neem contact op voor meer informatie!

Ali Fattah
Ali Fattah
Projectleider
shape

Neem contact op voor meer informatie!

Neem contact op voor meer informatie!

+31 115 644500 sales@fiberstruct.com

GVK totaaloplossingen:   Ontwerp  |  Fabricage  |  Installatie

Member of Syndus Group