Menu

GVK looproosters en panelen dienen omwille van de veiligheid te worden vastgemaakt. Zo dient fixatie van roosters en panelen om een ​​veilig loopgebied te garanderen. In offshore situaties dient het tevens om de producten te beschermen en weerstand te bieden tegen de kracht van water in combinatie met wind. De keuze voor het juiste bevestigingsmateriaal is daarbij cruciaal, Het bevestigingsmateriaal kan worden geleverd in diverse soorten en staalkwaliteiten, afhankelijk van de toepassing en de omgeving.

 

Of het nu gaat om het veilig maken van loopgebieden of offshore-splash zones, Fiberstruct levert hoge kwaliteit materialen van RVS 316-A4, RVS 304-A2 en gegalvaniseerd staal. Deze bevestigingsmaterialen maximaliseren de levensduur van het product en zorgen voor veiligheid in elke situatie.

  • RVS 316-A4:  Vinylester roosters (type VE-FR; VE-XFR) voor chemicaliën;
  • RVS 304-A2:  Isoftaal roosters (type ISO-FR en alle andere typen) voor normaal corrosiebestendig buiten- en offshore / marine omgevingen;
  • Gegalvaniseerd (HDG):  ortophtalische roosters (type ECO-NFR; ECO-FR) alle omgevingen met weinig corrosie.
Overzicht GVK Roosters

Bevestiging GVK open roosters

Bevestiging GVK open roosters

Standaard worden GVK roosters geproduceerd met open mazen. De open mazen worden tijdens het productieproces gevormd door de opstaande blokjes in de mal. Na het uithardingsproces wordt het rooster naar de oppervlakte geduwd waardoor een kunststof rooster ontstaat met open mazen. Dit type kunststof rooster is uitermate geschikt voor diverse applicaties, zoals: looppaden, bordessen, platformen, trappen.

 

Standaard adviseert Fiberstruct onderstaande clips voor open roosters:

B-clips

B-clips

 

B-clips worden bij voorkeur gebruikt op plaatsen waar boren niet wenselijk is. De arm van de B-clip zorgt ervoor dat het rooster vastgeklemd wordt aan het dragend profiel. Dit type clip is zeer eenvoudig vanaf de bovenkant te monteren.

Fiberstruct B-clips

M-clips

M-clips

 

M-clips worden doorgaans vastgemaakt door middel van boren in het dragend profiel. Dit type clip is zeer eenvoudig te monteren.

Fiberstruct M-clips

U-clips

U-clips

U-clips worden doorgaans vastgemaakt door middel van boren in het dragend profiel. Dit type clip is zeer eenvoudig te monteren.

Fiberstruct U-clips

F-clips

F-clips

Een F-clip is een speciaal type clip welke onderling hoogteverschil bij kunststof roosters wegneemt. Daarnaast zorgt deze verbinding ervoor dat er minder doorbuiging optreed, waardoor het bijdraagt aan de sterkte van het geheel. De F-clip wordt vanaf de bovenkant gemonteerd en zorgt uiteindelijk voor een prachtig egaal resultaat.

Fiberstruct F-clips

Bevestiging GVK dichte panelen (HLU)

Bevestiging GVK dichte panelen (HLU)

GVK panelen worden geproduceerd door gebruik te maken van een open GVK rooster, in combinatie met een dicht gelamineerde fiberplaat. Deze fiberplaat varieert in dikte van 3–5 mm en is standaard voorzien van een antislip laag. Dit type GVK paneel is uitermate geschikt voor diverse uiteenlopende applicaties, zoals: looppaden, bordessen, platformen, brugdekken.

 

Standaard adviseert Fiberstruct W-clips voor dichte panelen.

W-clips

W-clips

W-clips zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van HLU panelen (dicht / gesloten roosters) aan het dragend profiel. Zowel het dicht paneel als het profiel dient geboord te worden.

Fiberstruct W-clips

Bevestiging GVK traptreden

Bevestiging GVK traptreden

Om u als klant volledig te ontzorgen biedt Fiberstruct naast GVK traptreden ook de complete support set aan. U hoeft zich niet meer af te vragen of u beschikt over de juiste materialen en kunt direct en veilig aan de slag! Fiberstruct attendeert u graag op het feit dat een juiste manier van installatie van traptreden essentieel is om veilig en comfortabel gebruik van de trap te garanderen.

Fiberstruct stair treads supportset
shape

Neem contact op met Fiberstruct?

Neem contact op met Fiberstruct?

Bart Dollenkamp
Bart Dollenkamp
Accountmanager
shape

Neem contact op met Fiberstruct?

Neem contact op met Fiberstruct?

+31 115 644550 sales@fiberstruct.com

Stel direct je vraag

Stel direct je vraag

Fout: Contact formulier niet gevonden.

GVK totaaloplossingen:   Ontwerp  |  Fabricage  |  Installatie

Member of Syndus Group